Der findes et hav af udbydere af mere eller mindre brugbar karakter, der har produkter eller services til par, der har problemer, til dem der oplever skilsmisse, eller dem, der er blevet skilt.

 

Vi udvælger nøje de samarbejdspartnere vi syntes har professionelle og brugbare produkter, der kan skabe værdi for vores kunder.

 

SINGLEPLUS.DK – ONLINE NETVÆRK FOR ENLIGE FORÆLDRE
Er du enlig mor, enlig far, single med børn, midt i en skilsmisse eller fraskilt? På Singleplus finder du et fantastisk værdifuldt netværk til råd og støtte og oplevelser med ligesindede.

 

Opret dig gratis i dag og netværk med andre enlige forældre, i debatten eller over en kop kaffe.

 

Hvad får du?

 

  • Snak med andre, der som dig er alene med børn
  • Hør hvordan du holder modet oppe og får overblik i den første svære periode
  • Fortæl om dine bekymringer, få råd og støtte fra andre og kom videre i livet
  • Få mulighed for at deltage i arrangementer, debatter, blogs og grupper
  • Deltag i større børnevenlige rejser for enlige forældre og fællesarrangementer
    Spar penge på oplevelser.

Prøv 7 dage gratis på www.singleplus.dk

 

Udtalelser fra medlemmer:

Med S+ fandt jeg, præcis hvad jeg havde savnet: et netværk for fraskilte med børn. Jeg har deltaget i vinsmagninger, kanoture, middagsselskaber, fester og kunstudstillinger, ligesom jeg selv har afholdt flere brætspillearrangementer. Hver gang har jeg nydt at møde nye, spændende mænd og kvinder – og med tiden også “gammelkendte”. Det gode ved S+ er nemlig, at man ikke kan undgå at opbygge et netværk af gode bekendte eller endda venner. Jeg møder mange søde singlemænd, men det, at det ikke handler om dating, men om at få nogle sjove, hyggelige og berigende oplevelser sammen med andre, gør, at man kan sænke paraderne og være sig selv.
 
Delemor på 42 år med børn på 7 og 11 år – medlem siden juni 2015

Singleplus er for mig et godt frirum, hvor jeg bruger onlinedelen og arrangementerne – både som deltager og arrangør. Singleplus har givet mig et nyt netværk uden relation til min ex, mulighed for sparring med andre enlige forældre om stort som småt, nye nære venner og skønne voksen- og børnearrangementer, der spænder fra hjemlig hygge, over kunst og kultur til glade fester. Jeg kan anbefale Singleplus fordi det er et unikt netværk og frirum for forældre der i en eller anden udstrækning er alene med deres børn.
 
Fuldtidsmor på 34 år med et barn på 3 år – medlem siden januar 2016

 

Kurser og e-bøger, der kan forbedre dit ægteskab
Parterapeut og sexolog Maj Wismann har udarbejdet en del fantastiske produkter, der kan være med til at forbedre ægteskabet, eller som kan hjælpe dig til at komme gennem utroskab på bedste vis. Hvis du har brug for mere hjælp, er Maj super professionel og dygtig, og holder løbende kurser og tilbyder ligeledes parterapi.

Se hendes gratis produkter her