I forbindelse med parforholdsproblemer, skilsmisse og livet efter skilsmisse opstår der mange tanker, følelser, sorger, bekymringer og frustrationer.

Det kan fylde så meget, at det er svært at leve det liv du drømmer om. Det er svært at føre tanker til handling, og det er lige netop handlingen der skal gøre en forskel for dit liv.

Som medlem af skilsmisseraad.dk kan du hver uge gå ind og downloade ugens spørgsmål, der kan hjælpe dig til handling. Et spørgsmål du kan stille dig selv, reflektere på og skabe handling omkring – så du gør dit til, at du lever det liv, du drømmer om. Det liv, der indeholder den glæde, energi, begejstring og kærlighed du har brug for.

Brug et par minutter eller mere på at besvare spørgsmålet – gerne skriftligt på det ark, du kan downloade. Saml eventuelt alle dine besvarelser i en mappe, som du kan bruge som opslagsværk, når livet gør ondt, tanker fylder for meget, energien forsvinder, konflikter opstår – eller når du har behov for at se, hvordan din parforholds- eller skilsmisseproces forandres over tid.

Da medlemmer af skilsmisseraad.dk er på forskellige stadier før, under og efter skilsmisse vil det ikke være alle spørgsmål, der er relevante lige netop for dig, men der tilstræbes at variere opgaverne omkring de forskellige stadier og selvom det måske er noget tid siden, at du er blevet skilt, så er det måske slet ikke en dum idé at lave opgaverne alligevel.

OBS: Du skal være medlem for at kunne se spørgsmålene og downloade arbejdsark.