Shop

E-bog – Sådan får du børnene igennem skilsmisssen

179 kr.

E-bogen er skrevet med ønsket om at hjælpe forældre til at håndtere børnene bedst muligt under og efter skilsmissen, og for at forældre kan undgå de mange klassiske fejl der ofte begås når følelserne er i oprør. Bogen giver dig den viden, og de værktøjer, du har brug for, for at kunne håndtere de mange forskellige situationer og følelser der opstår undervejs.

 

Beskrivelse

Forfatteren er Mette Hinnerskov, som er skilsmisseekspert og stifteren bag skilsmisseraad.dk. Hun er selv blevet skilt og lever i dag i et nyt ægteskab med dine og mine børn.

Når du har købt bogen, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. mail, hvori du kan downloade bogen og opgavehæftet.

Såvel bog som opgavehæfte er på 59 sider.

Sagt om bogen:
“Jeg købte bogen så snart jeg så den var udkommet. Jeg er medlem af skilsmisseraad.dk og derfor var jeg helt sikker på, at indholdet i bogen var professionelt og samtidig nemt at forstå. Køb bogen, hvis du har børn og er blevet skilt, den kan helt sikkert hjælpe dig”.
Mette, mor til Nicklas

 

“Hvor er det dejligt at læse, at jeg ikke er alene om at have alle de mærkelige tanker. Et konkret og letlæseligt værktøj, som jeg tager frem og bruger igen og igen. TAK!”
Susanne, mor til 3

 

“Hvor er det et fantastisk opslagsværk. Systematisk og overskueligt bygget op og et opgavehæfte til at skrive tanker og følelser ned. TAK, tænk at jeg kan få al den viden for så lidt penge”.
Julie, mor til Emma.

 

“At få vished om, at jeg faktisk håndterer tingene meget godt er fantastisk, og selvfølgelig har jeg også noget jeg kan forbedre og de punkter har jeg fået fokus på ved at læse e-bogen. Jeg kommer helt
sikkert til at læse bogen igen og igen”.
Lene, mor til 4

Bog om børn og skilsmisse. Bogen hjælper forældre med at håndtere børnene bedst muligt gennem skilsmissen, men ikke mindst sætter den fokus på, hvordan man kan undgå de klassiske fejl og den evigt dårlige samvittighed.

Yderligere information

Størrelse 5821135094 cm