Der er flere former for utroskab. Den der opstår en enkelt gang uden gentagelser. Og den, hvor du eller din partner er utro gennem en længere periode. Utroskab forekommer ofte og undersøgelser viser, at helt op til 60 % har været deres partner utro på et tidspunkt.

 

Utroskab opstår oftest fordi noget i parforholdet ikke fungerer. Fordi der eksempelvis mangler følelser, nærhed, sex, fortrolighed og tryghed. Opmærksomheden fjernes fra parforholdet, bliver lagt over på omgivelserne og mulighederne for at få behovene for dækket, andre steder end i parforholdet, opstår.

 

Det kan være svært at tilgive utroskab, men det er muligt at komme videre og få et godt og solidt ægteskab efter skilsmisse, hvis begge parter ønsker det og kæmper for at komme videre efter det svigt utroskab er.

 

Når skilsmissen er en realitet er der i rigtig mange tilfælde utroskab involveret. Som medlem kan du blandt andet læse om, hvorvidt det er en god idé at lade utroskab være årsag til skilsmissen.

 

Kun for medlemmer

Du har ikke adgang til resten af indholdet. Det kan enten være fordi du ikke er oprettet som bruger eller ikke har købt adgang til indholdet. Nedenfor i "Bliv medlem"-boksene har du mulighed for at købe adgang til indholdet.