Gennem din skilsmisseproces har du måske oplevet mange forskellige reaktioner fra dine venner. Det kan fortsætte lang tid efter skilsmissen. Nogle har måske vendt dig ryggen. Nogle har støttet dig gennem den svære tid og vil fortsat støtte dig, så længe du har det svært. Nogle har måske stille og roligt trukket sig fra både dig og din eks.

 

Du og din eks har stået på en skillevej. I har haft muligheden for at gå videre sammen eller hver for sig. Hvis du har truffet beslutningen om, at I skulle hver sin vej, kan der være nogle, der har svært ved at acceptere eller forstå din beslutning. Var det din eks, der traf beslutningen, vil du ofte opleve medfølelse og omsorg fra dine venner i en periode.

Som medlem kan du læse meget mere om, hvordan du bedst tackler reaktioner fra venner, hvordan du kommer videre i dine relationer, finder ny og meget andet.

Kun for medlemmer

Du har ikke adgang til resten af indholdet. Det kan enten være fordi du ikke er oprettet som bruger eller ikke har købt adgang til indholdet. Nedenfor i "Bliv medlem"-boksene har du mulighed for at købe adgang til indholdet.