Vi kan nok sikkert sagtens blive enige om, at vi ikke rigtig gider konflikter efter en skilsmisse. Vi vil bare gerne have ro, glæde og harmoni i det lille hjem, ovenpå en lang og hård periode før og under skilsmissen. Hvorfor er det så, at der ofte bliver opbygget en vrede og en frustration omkring eks’en? Hvorfor kan man nogle gange få lyst til at rive hovedet af sin eks – for hvem får ro, glæde og harmoni med vrede i kroppen?

 

Den det går mest ud over, når man er vred og frustreret, er en selv! Det kan godt være, at man har lyst til at skade eks’en mest muligt – men til hvilken gavn, for hvor meget skader det en selv?

 

Konflikter med din eks gavner intet – og børnene har fortjent, at deres forældre kan tale ordentlig sammen.

 

Derfor er det en god idé at kigge indad! Ikke nødvendigvis med fokus på, at din eks har fortjent ro, glæde og harmoni, men fordi du selv har fortjent det!

 

Kun for medlemmer

Du har ikke adgang til resten af indholdet. Det kan enten være fordi du ikke er oprettet som bruger eller ikke har købt adgang til indholdet. Nedenfor i "Bliv medlem"-boksene har du mulighed for at købe adgang til indholdet.