Dit parforhold bliver løbende sat på prøve og parforholdsproblemer opstår.

 

Du spørger dig selv om du er sammen med den rigtige? Er du lykkelig nok? Er der bedre muligheder derude?

 

Hvad er lykke? Hvornår er problemer i parforholdet nok til at overveje skilsmisse?Hvor meget kan du forvente af dit parforhold? Hvad vil du med livet og med din partner? Stiller du for store krav til dig selv, din partner og til livet?

 

Har du haft fokus på alt andet end dit parforhold, fordi hverdagen er fyldt med travlhed, stress, små børn, dårlig økonomi, arbejdsløshed eller noget helt andet? Forlanger du opmærksomhed, kommunikation, kærlighed og omsorg, uden selv at gøre en forskel, så er det klart, at der opstår problemer i parforholdet, tvivl om kærligheden. Når tvivlen har spøgt længe, eller når nærheden, sexlivet, opmærksomheden er skrinlagt, så opstår tanker om skilsmisse nemt.

 

Hvorfor er det så svært at få parforholdet til at fungere? Kærlighed, og et livslangt parforhold, kræver prioritering, opmærksomhed og kommunikation og intet kommer af sig selv, hvis man vil undgå store problemer i parforholdet. Et livslangt kærlighedsforhold vil også bestå af parforholdskriser, men det kan være muligt at komme styrket ud af en krise i parforholdet, med den rette opmærksomhed.

 

Har du og din partner nedprioriteret parforholdet? Føler du, at I er gledet fra hinanden og har brug for hjælp? Har I problemer i parforholdet, som kræver opmærksomhed? Så kan emnerne og materialet, hjælpe dig og jer med at sætte fokus på problemerne. I kan finde løsninger på, hvordan I kommer videre. Som medlem får du adgang til meget uddybende forklaringerne om emnerne, og du kan samtidig benytte dig af værktøjerne, til at få et bedre parforhold og undgå store kriser i parofholdet.

 

Det meste af materialet på skilsmisseraad.dk er kun tilgængeligt for medlemmer og indeholder faglig kompetent vejledning, viden, retningslinjer, rådgivning, opgaver og værktøjer.

 

BESTIL DIT MEDLEMSKAB

 

Du kan selv gøre meget for at komme følelsesmæssigt videre i livet, med eller uden din partner, som som et helt og lykkeligt menneske – som medlem får du adgang til den viden og det materiale du har brug for.

 

HVORFOR VÆRE MEDLEM?

 

Personlig rådgivning kan sikre dig, at du har gjort alt for at redde dit parforhold.
Du kan bestille online rådgivning i shoppen og du bestemmer selv om du har brug for hjælp via mail, telefon eller over skype og ikke mindst, hvilken type rådgiver du ønsker hjælp fra.

Sådan tager du beslutningen