En anden vigtig grundpille i et godt og livslangt ægteskab er positiv tankegang. Kører du først ud af den negative tangent, og konstant tænker på de ting hos din partner, du gerne så anderledes, og fokuserer på det i jeres parforhold, der ikke fungerer, så bevæger du dig desværre meget nemt tættere og tættere på en skilsmisse.

 

Desværre er der alligevel mange, der bruger mest tid på at tænke på og sågar tale om:

 

  • Hvor travlt de har.
  • Hvad de er sure over eller trætte af.
  • Hvad der ikke fungerer på arbejdspladsen.
  • Hvad der er galt med partneren.
  • Hvordan naboer, venner eller familie lever livet “forkert”.

 

I stedet for at bruge al din energi på det negative, der naturligvis forekommer i alles liv, fra tid til anden, bør du og din partner fokusere på at få gang i de positive ting der også forekommer i jeres liv.

 

En positiv tankegang påvirker både dig selv og dit parforhold, og I får sat gang i en positiv kædereaktion. Når du og din partner begynder den positive tankegang, smitter det af på jer begge, jeres børn og andre der er tætte på jer.

 

I vil opleve at en positiv tankegang kan få jer til at finde tættere sammen som par, og I vil blive bedre til at stå sammen når tingene bliver lidt svære. Det at I kan tænke positivt sammen, og støtte hinanden i at det nok skal gå, vil I have lettere ved at komme igennem den eventuelle krise.

 

Som medlem har I mulighed for at skabe overskud, glæde og energi i parforholdet med positiv tankegang. I får viden og opgaver I kan bruge i dagligdagen og får kendskab til, hvad negativ tankegang gør ved parforholdet og omgivelserne.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her