Det er ikke altid, at man er herre over, hvordan skilsmissen forløber, for der er to parter, der har ansvar for at komme godt gennem skilsmissen. Det ændrer ikke ved, at man altid kan gøre sit til, at konflikterne formindskes, uanset hvor meget den ene part stritter imod.

 

Hvis man føler sig urimelig behandlet, angrebet og svigtet, så kan det være meget svært ikke at forsvare sig og gå til modangreb.

 

Konflikter opstår primært omkring:

  • Samværsordningen i forhold til børnene.
  • Økonomi.
  • Vedvarende dialog om, hvorfor skilsmissen er en realitet.
  • Forskellige måder at håndtere dagligdagen på med børnene.
  • Nye partnere.

 

Og konflikterne opstår primært fordi begge parter ikke er lige afklarede omkring situationen, og fordi sårede følelser ikke bliver bearbejdet.

 

Det er ikke atypisk at skilsmisser går i hårdknude, og når den først går i hårdknude, så kan det tage det mange år inden konflikten løser sig, eller ebber ud.

Som medlem kan du læse 2 pars forskellige måder at tackle en skilsmisse på. Hanne og Jens er uenige på 7. år og Charlotte og Michael har det begge godt og gør deres til at undgå konflikter. Derudover får du også gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du står midt i konflikten.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her