En skilsmisse er en lang og sej proces, og de fleste oplever en skilsmisse som en stor livskrise.

 

Nogle gange kan det være det eneste rigtige at få skilsmisserådgivning til at håndtere processen. Hjælp til at se problemer udefra og til at få nogle redskaber, som kan gøre en forskel i dagligdagen og få jer ud af de negative mønstre I er havnet i.

 

Skilsmisseraad.dk har forskellige former for rådgivning, terapi og advokathjælp.

 

Skilsmisserådgivning:
Via 3 møder og mellemliggende e-mailkorrespondance kan I få uvildig rådgivning til at indgå alle nødvendige skilsmisseaftaler, som bodeling, samværsordning, feriesamvær og økonomien omkring børnene.

 

Advokatbistand via E-mail:
Advokatbistand via mail betyder, at du skriver dine spørgsmål til advokaten og får svar indenfor 24 timer direkte i din indbakke.

 

Advokatbistand via telefon:
Rådgivning via telefon består af en telefonisk samtale med advokaten. Når du har købt en tele-konsultation vil du blive kontaktet, med henblik på at finde et tidspunkt for konsultationens gennemførelse.

 

Personligt møde og parterapi:
Du eller I har også mulighed for at bestille en personlig konsultation. Når du / I har købt en konsultation vil du / I blive kontaktet, med henblik på at finde et tidspunkt for konsultationens gennemførelse, som pt foregår i Nærum.

 

BESTIL RÅDGIVNING I SHOPPEN