Mange gange hver eneste uge hører vi sætningen ”hjælp jeg skal skilles, hvad gør jeg?”, for selvom det er mere end 40% af alle ægteskaber, der ender med skilsmisse, så er det jo heldigvis ikke noget ret mange mennesker har stor erfaring med.

 

En skilsmisseproces er lig med kaos, både før, under og efter beslutningen. Følelserne er i kog, og der er et hav af beslutninger, der skal træffes og en masse praktiske gøremål, der skal håndteres – og hvem ved, hvad der er rigtigt at gøre?

 

Som medlem får du en helt konkret skilsmissehistorie, der fortælles for at give dig mere viden om, hvad der kan ske, når omgivelserne gerne vil hjælpe dig i din skilsmisse. Log ind for at læse historien, og få nogle gode råd om, hvad du skal have fokus på, når du får hjælp og opmærksomhed fra omgivelserne.

 

Hvis du tænker – hjælp jeg skal skilles – hvordan griber jeg det an, så er der flere ting du kan gøre. Du kan eksempelvis:

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her