Har du brug for advokathjælp til skilsmisse?
Hvis du vidste, hvor ofte vi hører folk sige “Jeg har hyret Danmarks bedste skilsmisseadvokat”, eller folk der overvejer at hyre “Danmarks bedste skilsmisseadvokat”, så ville du blive overrasket, for faktum er, at det aldrig er samme navn “Danmarks bedste skilsmisseadvokat” har…..

 

Tænk lige over, hvad det er der gør, at “Danmarks bedste skilsmisseadvokat” har mange forskellige navne….! Det er der kun en grund til, nemlig den, at de skilsmisseramte får henvisninger til advokater fra venner og bekendte, der har gode erfaringer med den nævnte advokat.

 

Hvad er Danmarks bedste skilsmisseadvokat tillader vi os at spørge.

 

  • Er det den, der kører benhårdt efter at vinde alt muligt til klienten?
  • Er det den, der forsøger at indgå rimelige og hurtige aftaler?
  • Er det den, der kæmper for at få et prædikat af “Danmarks bedste advokat”?
  • Er det den, der kan rippe modparten mest muligt?

 

Det afhænger jo helt af, hvilken situation man står i.


Mette H. Hinnerskov fortæller om hendes personlige historie:

Personligt kunne jeg, hvis jeg havde skrevet under på mine skilsmissepapirer 2 dage før jeg gjorde, have fået halvdelen af en meget stor pensionsopsparing. Hvis jeg havde hyret en advokat ville jeg have “vundet” forskellige andre elementer, men ved du hvad, jeg synes jeg vandt.


Vi havde et helt almindeligt bo, og mit hovedfokus var, at jeg ville have den nemmeste skilsmisse og det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde fremover.


Vi skrev selv skilsmisseaftalerne (dengang kunne man ikke downloade skabeloner, som man i dag kan på skilsmisseraad.dk). Vi hyrede en advokat, som vi begge to mødte op hos. Han fortalte udtrykkeligt, at han kun kunne repræsentere den ene part, men vi bad om at høre, hvad der blev sagt begge to, så vi havde samme udgangspunkt for at skrive under på aftalerne. Vi bad ham kigge papirerne igennem og forholde sig til, om der var noget vi havde overset. Det var der ikke, vi skrev under og vi kunne komme videre.

 

I langt de fleste tilfælde kan det gøres på den måde. Selvfølgelig er det anderledes, hvis der eksempelvis er en masse virksomheder, der skal gøres op, eller hvis der er ægtepagt, særeje, virksomheder osv. der skal tage hensyn til, og som måske kan være svært at overskue, men spørgsmålet er altid, hvilken opgave advokaten skal stilles.

 

Vigtigst af alt, der er ingen krav om, at papirerne skal laves hos en advokat. Papirer i selv har skrevet og underskrevet er ligeså juridisk bindende, som andre papirer.

Inden du søger advokathjælp til skilsmisse, vil vi derfor opfordre dig til at overveje:

  • Kan I klare bodelingen og de øvrige aftaler selv? (Download skabeloner og se hvordan det kan gøres)
  • Stil eventuelt specifikke spørgsmål til vores tilknyttede advokat. Du har fat i økonomien omkring det, for du bliver ikke faktureret andet, end det du bestiller. Indenfor 24 timer har du svar på dine spørgsmål. (Skriv til advokaten her) Du kan også bestille en telefonkonsultation, hvis du ønsker det.
  • Hvis der er brug for en advokat, hvilken opgave skal advokaten så stilles? Og hvor finder du advokaten. Danmarks bedste advokat, findes mange steder….

Se også muligheden for et skilsmisseforløb, hvor alle aftaler kan indgås uden at involvere advokater. Læs mere her.
Husk mest af alt på, hvad der er den vigtigste interesse. Er det at “vinde” den økonomiske kamp, eller komme bedst og hurtigst muligt gennem skilsmissen?