Der kan være mange årsager til, at kærligheden er forsvundet i parforholdet, og der pludselig er langt mere fokus på problemerne i parforholdet.

 

Er I enige om, at kærligheden er forsvundet og, at I har et problem?

 

En ting er sikkert, et dårligt parforhold og længerevarende krise i parforholdet er ødelæggende. Du vil ikke blot have det psykisk dårligt, du vil også over tid opleve fysiske symptomer på, at du ikke har det godt. Vil du gerne have et bedre parforhold og undgå de længerevarende parforholdsproblemer, så tænk over hver eneste dag, hvorvidt du bidrager til et bedre parforhold, eller om du bidrager til i bedste fald ligegyldighed og i værste fald større problemer i parforholdet. Kampen om et bedre parforhold starter altid hos dig selv, selvom mange fejlagtigt har mest fokus på, hvordan partneren kan bidrage mere optimalt til parforholdet.

 

Som medlem kan du se en række af de klassiske årsager og læse om blandt andet, ansvarsfordeling, skyld, kommunikation og de små straffe som mange indfører, uden at tænke over konsekvenserne og ikke mindst få gode råd til, hvad du selv kan gøre for at ændre på din situation.

 

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her