Nogle gange kan det være det eneste rigtige at få professionel hjælp til at håndtere jeres parforholdsproblemer. Hjælp til at se problemer udefra og til at få nogle redskaber, som kan gøre en forskel i dagligdagen og få jer ud af de negative mønstre I er havnet i.

 

Skilsmisseraad.dk har forskellige former for coaching, terapi og advokathjælp.


Rådgivning i forbindelse med indgåelse af skilsmisseaftaler:

Har I brug for hjælp til at indgå skilsmisseaftalerne, men vil gerne undgå advokater, så har I muligheden for at få hjælp af skilsmisserådgiver Mette Hinnerskov. Via 3 møder og mellemliggende e-mail korrespondance, får I truffet de nødvendige aftaler omkring børnene, ligesom bodelingen kommer på plads.

BESTIL RÅDGIVNINGSFORLØB HER

 

Advokatbistand via E-mail:
Advokatbistand via mail betyder, at du skriver dine spørgsmål til advokaten og får svar indenfor 24 timer direkte i din indbakke.

BESTIL E-MAIL KONSULTATION HER


Advokatbistand via telefon:

Rådgivning via telefon består af en telefonisk samtale med advokaten. Når du har købt en tele-konsultation vil du blive kontaktet, med henblik på at finde et tidspunkt for konsultationens gennemførelse.

BESTIL TELEFONKONSULTATION HER


Personlig skilsmisserådgivning:

Du kan benytte dig af personlig skilsmisserådgivning, hvis du har brug for hjælp til at finde ud af om skilsmisse er den rigtige løsning for dig, eller hvis du har brug for hjælp til at komme gennem en skilsmisse og videre i livet på en god måde.

Når du har købt en konsultation vil du blive kontaktet, med henblik på at finde et tidspunkt for konsultationens gennemførelse.

BESTIL PERSONLIG RÅDGIVNING HER

 

Parterapi:
Vil I kæmpe for at undgå skilsmisse, men har brug for hjælp til at komme væk fra dårlige vaner, dårlig kommunikation og misforståelser og videre sammen.

BESTIL PARTERAPI HER