Vi får rigtig mange henvendelser, som handler om at det skaber problemer, når der kommer nye partnere ind i billedet.

 

Her er blot 3 af de overskrifter fra e-konsultationer:

  • Der har været fred lige siden vores skilsmisse, men nu efter at jeg har fundet en kæreste er min eks kørt helt af sporet – hvad gør jeg?
  • Hjælp! 4 år efter vores skilsmisse er min eksmand begyndt at chikanere mig, fordi jeg har fået en kæreste.
  • Det er 3 måneder siden, at min ekskone og jeg blev skilt, nu har jeg fundet en anden. Skal jeg fortælle hende det?

Der kan nemt opstå konflikter, når den ene part får en ny partner, også selvom der er gået lang tid efter skilsmissen. Faktisk benævnes det at end tidligere ægtefælle, finder en ny partner, som den 2. skilsmisse.

 

Det vigtigste for at undgå konflikter, når den ene part finder en ny partner er, at alle parter har tid til at vænne sig til den nye situation. Samtidig skal alle parter opleve, at der er “plads” til alle. Derudover er der en række parametre man kan forholde sig til, for at undgå konflikterne. En af dem, er at forholde sig til de primære tanker og følelser, der opstår hos modparten er. Det er:

Udover viden omkring de tanker og følelser der opstår, når den ene part finder en anden, får du også gode råd til, hvad der kan gøres for at konflikterne afværges.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her