Her kan du som 12 måneders medlem downloade en skilsmissepodcast.

 

Er du ikke 12 måneders medlem, kan du købe podcasts i shoppen, eller købe et medlemskab, så du har adgang til både tekster, opgaver, skabeloner og podcasts.

 

En skilsmisse er aldrig lykkelig, men der er mange ting du kan gøre for at komme bedst muligt gennem den, for at finde din nye jeg-identitet, for at undgå konflikter, for at få lavet nogle rimelige aftaler og for at holde fokus på forældresamarbejdet omkring børnene.

 

I denne ca. 47 minutter lange podcast gennemgår parforholds- og skilsmissecoach Mette Hinnerskov, der også er stifter af skilsmisseraad.dk, punkt for punkt de elementer, du skal arbejde med, for at komme bedst muligt gennem skilsmissen.

 

Du får en masse god og brugbar viden, og ikke mindst en lang række spørgsmål, der kan hjælpe dig videre. Stop podcasten undervejs og arbejd med de spørgsmål, der bliver stillet – på den måde sikrer du dig mest optimal udbytte.

 

Til sidst i podcasten får du muligheden for en uges gratis medlemskab af skilsmisseraad.dk.

 

Udover podcasten, som hentes som MP3-fil, kan du downloade 4 forskellige pdf’er, indeholdende en trin-for-trin guide til de praktiske opgaver, og ikke mindst de mange spørgsmål til henholdsvis “ansvar og forståelse”, “din nye jeg-identitet” og “konflikter”.

Du skal være medlem – og være logget ind – for at kunne downloade podcast og arbejdsark nedenfor.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her