At have respekt for hinanden er en af de mest afgørende elementer for at skilsmissen kommer til at forløbe bedst muligt og for at I får et fremtidigt samarbejde omkring børnene til at fungere.

 

Måske har I meget forskellig opfattelse af, hvad der er sket, siden skilsmissen er en realitet. Måske har den ene part været utro og der er sagt og gjort så meget den sidste tid, at I har mistet respekten for hinanden.

 

Der findes ikke en lykkelig skilsmisse, men der findes skilsmisser som er foregået bedst muligt, med respekt for hinanden og med fokus på en fremtid, der handler om at varetage børnenes interesse.

Som medlem kan du hente hjælp til, hvordan I bedst udviser respekt for hinanden og dermed gør, hvad I kan for at undgå konflikter, årelange diskussioner og et liv, der fremover vil have fokus alt det, I gør forkert eller ikke gør overfor hinanden. Et liv, der ikke har fokus på at få det bedste ud af situationen, men i stedet fokuserer på det negative.

 

Derudover kan du kan læse mere om:

 

  • Hvad der kan være svært at håndtere, hvis I ikke har respekt for hinanden
  • Hvordan I udviser respekt for hinanden
  • Kan du bevare din selvtillid, hvis din eks ikke har respekt for dig
  • At blive på egen banehalvdel

Kun for medlemmer

Du har ikke adgang til resten af indholdet. Det kan enten være fordi du ikke er oprettet som bruger eller ikke har købt adgang til indholdet. Nedenfor i "Bliv medlem"-boksene har du mulighed for at købe adgang til indholdet.