Vi er dybt taknemmelige over de positive tilbagemeldinger vi har fået på e-bogen “Sådan får du børnene bedst gennem skilsmissen – og undgår den gnavende utilstrækkelighed”. Et udpluk af dem kan du læse her:

 

“Hvor er det et fantastisk opslagsværk. Systematisk og overskueligt bygget op og et opgavehæfte til at skrive tanker og følelser ned. TAK, tænk at jeg kan få al den viden for så lidt penge”.
Julie, mor til Emma.

 

“At få vished om, at jeg faktisk håndterer tingene meget godt er fantastisk, og selvfølgelig har jeg også noget jeg kan forbedre og de punkter har jeg fået fokus på ved at læse e-bogen. Jeg kommer helt sikkert til at læse bogen igen og igen”.
Lene, mor til 4

 

“Tusind tak for en masse gode råd til, hvordan jeg sikrer mig at børnene har det godt. En masse af de ting jeg har læst kan jeg relatere direkte til vores hverdag og det har givet mig noget ro at vide, at jeg har bogen at støtte mig op af”
Kasper Nielsen

 

“Jeg har læst den meget lærerige e-bog, ja jeg har faktisk læst den 5 gange – det er min positive indsprøjtning – som jeg bruger når jeg får mærkelige tanker og lige skal være med på hvor “jeg er henne” i mit liv. I sær i forhold til min måde at tackle min børn på….”
Christina, mor til 2.

 

“Alle de tanker, jeg har troet, jeg var alene om står nu pludselig på tryk!! Den måde jeg bliver ledt igennem de forskellige aspekter omkring børnene og skilsmisse, hvor jeg samtidig kan lave opgaver er fantastisk for mig, og har givet mig så meget ro. Og så må jeg indrømme, at det med at blive på egen banehalvdel var noget af en øjenåbner for mig. Jeg kan kun på det varmeste anbefale alle at bruge e-bogen.”
Katrine, mor til 3

 

“Min eks-kone og jeg er meget uenige om, hvordan vi skal håndtere børnene. Vi taler stort set ikke sammen mere og det frustrer mig voldsomt, uden at jeg dog rigtig ved hvad jeg skal gøre ved det. Det har hjulpet mig utroligt meget at læse specielt afsnittet om samarbejde og kommunikation. Tak for en god bog”.
Jesper, far til 2