Ønsker du dig brændende et nyt parforhold efter skilsmissen, men er bange for at det ikke sker, måske bange for at opleve et brud igen, eller måske bange for, at du ikke for bearbejdet skilsmissen, fordi du hurtigt kommer ind i et nyt parforhold efter skilsmissen?

 

Hvornår er tiden er passende til at indgå i et nyt parforhold efter en skilsmisse? Det er der ingen andre end dig selv der ved – og når lynet rammer dig, vil du så kunne sige fra, fordi det ikke er det rigtige tidspunkt, uanset hvor lang tid det er siden, du blev skilt? Eller er det rigtigt at sige fra, på grund af tidspunktet, hvis den helt rigtige er der?

 

Måske er du gået fra din eks fordi du har fundet en ny partner. Måske kan du slet ikke forestille dig nogensinde at gå ind i et nyt parforhold efter skilsmissen. Måske har du mod på at kaste dig ud i dating umiddelbart efter din skilsmisse. Måske møder du tilfældigt en ny partner efter, at du er blevet alene eller måske har du det sådan, at du hurtigst muligt skal finde en ny partner og komme videre med livet.

For at elske andre skal du elske dig selv. Tag ansvar for dit eget liv og find dit eget ståsted inden du engagerer dig i et nyt seriøst parforhold efter skilsmissen.

 

Du kan ikke beslutte dig for, at nu vil du finde en ny partner. Du kan beslutte dig for at gøre en indsats, men hvornår du møder den rigtige er uvist.

 

Der er dog mange ting at tage hensyn til, hvis/når du møder en ny partner efter din skilsmisse.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her