Skilsmisseøkonomi? Hvem skal have hvad? Hvordan fordeler man rimeligt? Skal man dele pensionerne? Kan man købe den ene part ud af huset?

 

Der er mange regler og fælles forpligtelser, som I skal have fundet løsninger på i forbindelse med skilsmisse og økonomi. Forpligtelser som ingen af jer måske tænker på, når I står midt i skilsmisseprocessen, hvor skilsmisseøkonomien måske ikke nem at tale om, og som overskygges af følelser og tanker om, hvordan det skal gå børnene.

 

En fornuftig løsning på jeres fremtidige økonomi er vigtig for begge partner, for ikke at skabe grobund for senere irritation og uoverensstemmelser.

 

I dette afsnit kan du som medlem få viden om skilsmisseøkonomi. Du kan finde oplysninger om konkrete emner, eksempelvis gældende pensionsregler, børnepengeregler, hvordan bodelingen skal foretages osv. Se underpunkterne i menuen til venstre.

 

Du har mulighed for at få hjælp til bodelingen og øvrig rådgivning omkring økonomi af skilsmisseraad.dk’s advokat, og som medlem kan du benytte relevante skabeloner som du kan finde under “opgaver og skabeloner“.

 

Har du brug for personlig rådgivning og sparring for at sikre den mest optimale proces?
Se mere om mulighederne her