Min mand ville skilles, og jeg var i chok. Han gik med til skilsmissecoaching og efter 2 samtaler med Skilsmisseraads rådgiver, var der ro på, på trods af sorgen.

Vi har så haft efterfølgende to samtaler, hjulpet os med at indgå alle skilsmisseaftaler. Svære emner at tale om midt i en følelsesmæssig hård tid.

Terapeuten er empatisk og helt utrolig nærværende. Hun er faglig kompetent, er den perfekte tredjepart i snakken, der formår at holde samtalen på rette spor og er virkelig dygtig til at sætte spot på de rigtige ting. Jeg kan kun på det varmeste anbefale alle der skal skilles at tage fat i Skilsmisseraad med det samme.
kh Birgitte

 

Vi har fået hjælp til konfliktløsning hos Skilsmisseraad. Det hele var kørt i hårdknude og vi var ikke kommet nogle vegne, selvom vi begge to havde en advokat til at hjælpe. Da jeg gik derfra første gang var jeg nærmest mere vred end da jeg kom, men da jeg fik sundet mig lidt gik det op for mig, at grunden til at jeg var vred var, at Mette ikke havde bakket mig op i mine krav. Hun agerede hele vejen gennem forløbet som mellemmanden, der havde et ønske om at finde det hun hele tiden kaldte “en for begge parter rimelig løsning”. Det lykkedes! Tre gange var vi hos hende og endelig kan vi komme videre efter næsten et års kamp.
J. K., Midtjylland

 

Jeg vil gerne give dig en tilbagemelding på min erfaring med “Skilsmisseraad.dk”.

Jeg stod i kaos til halsen sommeren 2010. Søgte på nettet under skilsmisse, og der dukker sitet op. Skilsmisseraad.dk var for mig en stor hjælp, da jeg vaklede mellem to veje, enten “alene vejen” eller “videre i ægteskabet-vejen”.

Jeg måtte have fokus, jeg måtte have samlet min energi om noget. Jeg brugte de skabeloner der er tilgængelige, især værdi-afklaringen var for mig en øjenåbner. Når du er derude, på kanten, hvor du ikke ved om du skal springe eller ej, har du brug for noget håndterbart og konkret værktøj. Det fik jeg gennem “Skilsmisseraad.dk”. TAK!

mvh Mette, Jylland

 

Hei!
Jeg har lest bloggen din/hjemmesiden din noen uker nå, og det gir meg mye! Min eksmann tok ut separasjon i fjor sommer, og det har vært en vanskelig tid for meg.

Så jeg vil bare si TAKK for mange nyttige råd og for at du deler dine erfaringer og kunnskaper med oss andre. Jeg følger med på det du skriver hver dag.

Vennlig hilsen
AD, Norge

 

Jeg har under min igangværende skilsmisse haft stor glæde af skilsmisseraad.dk. Min ”eksmand” og jeg er forholdsvis enige om, hvordan vi skal håndtere det, men har alligevel begge brug for at aftaler mv. bliver skrevet ned. Alle skabeloner hertil har vi hentet på skilsmisseraad.dk. Derudover er der også mange gode råd og informationer, som bare får en til at tænke sig lidt mere om og tilstræbe at bevare den gode ånd under hele processen.

Kirsten, Vestjylland

 

Kære Skilsmisseraad

Jeg er i den svære situation at jeg overvejer skilsmisse. Har fundet “jeres” side på nettet, og set TV-links. Vil blot sige at det er en FANTASTISK brugbar hjemmeside, og at den for mig er til STOR HJÆLP!! TUSIND TAK for din opfindsomhed og engagement til at få noget sådant op at stå. Jeg er ivrig bruger af siden, og ville sådan ønske at flere ville debattere, da jeg er en af dem, som har meget brug for det. Jeg har ligeledes brugt værktøjerne og tests, gennem min krise. Det er, for at rose dig igen, en fabelagtig opfindelse. INGEN ved hvordan det er, før de selv har prøvet det – altså at vælge skilsmisse!

MVH Mette, Østjylland

 

At deltage på et af dine kurser, har virkelig ændret min måde at tænke på

Hilsen Anja

 

Min kone og jeg har brugt de opgaver vi fik adgang til som medlemmer. Vi havde overvejet om skilsmissen var den eneste vej videre, men efter at vi har fået talt meget sammen om de emner I foreslår, lagt fælles planer for fremtiden og afstemt forventninger, så er vi faktisk kommet så meget tættere på hinanden, at skilsmisse lige nu ikke virker som en mulighed
Tak for hjælpen.

Klaus, Himmerland

 

Jeg har haft meget svært ved at komme videre efter min skilsmisse. Det var ikke mig der tog beslutningen og derfor var jeg rigtig ked af det lang tid efter. Jeg har været medlem nu i 4 måneder og har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er, at jeg selv tager ansvar for at komme videre. Der er lang vej endnu, men jeg er godt på vej – takket være, alle de gode råd på skilsmisseraad.dk

Mange hilsner Heidi fra Fyn

 

Jeg har fået rigtig god og uddybende hjælp fra advokaten hos Skilsmisseraad og kan varmt anbefale at få det overblik og ro omkring situationen ved at købe en e-konsultation på skilsmisseraad.dk

ACH, Sjælland

 

Jeg overvejede længe om jeg skulle købe medlemskab, men har ikke fortrudt et sekund. Det har givet mig så meget ro at få alt den viden, jeg fik adgang til.

Marianne, Århus

 

Jeg har købt rådgivning via skilsmisseraad.dk og fik så meget hjælp via nogle få konsultationer og så var det samtidig billigt og nemt.

Venlig hilsen Mads