Jeg skal skilles – hvad gør jeg?

Der er rigtig mange ting at forholde sig til når du skal skilles og det bliver ikke nemmere af, at følelserne er i kog og du er usikker på freamtiden. Beslutningen om skilsmisse er svær, og har du ikke selv taget beslutningen om skilsmisse, gør det ikke din situation lige nu nemmere. Tværtimod. Det er dog vigtigt at understrege, at beslutningen om skilsmisse absolut ikke er nem, så er du den, der bliver forladt, så tro ikke, at din partner har det meget nemmere end dig. Din partner er blot længere i sorgprocessen end du selv er.

 

Det er ikke kun de rent praktiske ting, der skal løses (se skilsmisse trin for trin), der er også mange følelser der skal håndteres, samtidig med at der skal kommunikeres om rigtig mange ting, mens konfliktrisikoen er stor.

 

Du kan få mange gode skilsmisseråd hos dine omgivelser, men de bygger altid på egne erfaringer, eller på deres omgivelsers erfaringer, ligesom de naturligt også selv har følelser i klemme i din skilsmisse. Pas derfor på med at de mange gode råd, måske er de ikke altid af det gode for dig. Vi har samlet de 10 bedste råd du kan følge gennem din skilsmisse, og så er det selvfølgelig altid vigtigt at huske på, at du skal gøre det, du har det bedst med, dog skal du huske at fokus skal ligge på, hvordan du får en rimelig skilsmisse og undgår konflikter.

 

Som medlem af skilsmisseraad.dk får du her de 10 vigtigste råd til, hvordan du kommer bedst gennem din skilsmisse.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her