Det er svært at være skilsmissebørn, men det behøver ikke ødelægge livet.

 

Det kan være svært, hvis man som skilsmissebarn bor i en taske. Det kan være svært at være skilsmissebarn og blive involveret i mor og fars problemer. At være skilsmissebarn kan indeholde meget savn. Alligevel skal man også passe på, at den dårlige samvittighed overfor børnene, ikke kommer til at have for står indflydelse på adfærden overfor børnene.

 

Som skilsmissebørn kan man dog også have det godt og have glade og samarbejdsvillige forældre. Som skilsmissebørn kan man også opleve, at mor og far er gode til at sætte børnenes tarv i første række. Det er bare ikke særlig “spændende” for medierne at skrive om, og derfor bliver skilsmissebørn ofte kategoriseret som en gruppe børn, der har det svært.

 

Du kan læse mere om børn og skilsmisse i e-bogen Sådan får du børnene bedst gennem skilsmissen – og undgår den gnavende utilstrækkelighed.

Som medlem kan du læse mere om skilsmissebørn, om undersøgelser om børn og skilsmisse, og om hvorvidt børn tager skade af en skilsmisse.

 

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her