De fleste der kommer til skilsmisserådgivning, spørger på et tidspunkt, hvordan man kan vide sig helt sikker på, at skilsmissen er den rigtige løsning. Desværre er der ikke andre end en selv, der ved, hvornår er nok nok.

 

Man kan lytte sig til meget, som måske hjælper. Man kan tænke frem og tilbage, men tankerne vil ofte svinge frem og tilbage mellem skal/skal ikke. Man kan få hjælp hos en professionel, til at komme frem til en afklaring.

 

En ting kan man dog være helt sikker på, og det er, at det helt rigtige tidspunkt at fortælle sin partner, at man vil skilles, sjældent kommer. Der er altid et eller andet arrangement, eller en fødselsdag om hjørnet som man kan bruge som undskyldning til at vente.

 

Hvis skilsmissen er den rigtige løsning, så kommer der dog et tidspunkt, hvor man ikke længere kan finde på undskyldninger, og hvor man bliver nødt til at handle – uanset hvad der venter.

 

Som medlem får du blandt andet de spørgsmål, der kan hjælpe dig til afklaring med, hvornår “nok er nok”.

Kun for medlemmer

Du har ikke adgang til resten af indholdet. Det kan enten være fordi du ikke er oprettet som bruger eller ikke har købt adgang til indholdet. Nedenfor i "Bliv medlem"-boksene har du mulighed for at købe adgang til indholdet.