Når man bliver forladt af sin partner og vedkommende ønsker skilsmise, kan det meget nemt føles som verdens undergang. Måske har man slet ikke set det komme. Måske elsker man stadig sin partner højt, og kan slet ikke forestille sig et liv uden vedkommende, og vil derfor kæmpe med næb og klør for at undgå skilsmisse og forbedre parforholdet.

 

Tæppet bliver revet væk under en, og det hele føles håbløst, ikke bare fordi man mister ens livsledsager, men også fordi det at blive forladt gør, at man føler sig fravalgt.

 

Måske har man brug for at kæmpe for at undgå skilsmissen, måske går man helt i stå og kan slet ikke overskue alle de ting, der sker omkring en. Måske kan man slet ikke overskue at stå op, græder konstant, og har bare lyst til at kunne skrue tiden tilbage og gøre en masse ting anderledes. Man har brug for at vide mere for at forstå overvejelserne eller beslutningen om skilsmisse, og partneren kan få nok af at tale om de samme ting igen og igen.

Kun for medlemmer

Du har ikke adgang til resten af indholdet. Det kan enten være fordi du ikke er oprettet som bruger eller ikke har købt adgang til indholdet. Nedenfor i "Bliv medlem"-boksene har du mulighed for at købe adgang til indholdet.