Overvejelserne om skilsmisse kan opstå på baggrund af mange ting. Generelt opstår de, når der er så store problemer i parforholdet, at det er svært at se, hvordan følelserne og kærligheden til hinanden kan genfindes.

 

Årsager til skilsmisseovervejelser kan være:

 

Log ind for at læse mere om de typiske skilsmisseovervejelser. Du kan også læse om eksempelvis de typiske årsager til skilsmisse, om skilmisse er “den lette løsning” og ikke mindst om, hvad du gør, hvis du vil/skal skilles. Som medlem får du adgang til mere end 500 siders struktureret viden om tiden før, under og efter skilsmisse, ligesom du kan få adgang til opgaver, skilsmisseskabeloner, e-bøger og podcast.

 

BESTIL DIT MEDLEMSKAB
Du kan selv gøre meget for at komme både følelsesmæssigt og økonomisk bedst gennem skilsmissen. Find din vej gennem skilsmissen og videre i livet som et helt og lykkeligt menneske – og få som medlem den viden og det materiale du har brug for. 90% af materialet på skilsmisseraad.dk er kun for medlemmer og indeholder faglig kompetent vejledning, viden, retningslinjer, rådgivning, opgaver og værktøjer.

 

HVORFOR VÆRE MEDLEM?

 

Har du brug for personlig rådgivning, støtte og sparring undervejs for at sikre dig den mest optimale proces?

Du kan bestille online rådgivning i shoppen og du bestemmer selv om du har brug for hjælp via mail, telefon eller over skype og ikke mindst, hvilken type rådgiver du ønsker hjælp fra.


Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her