Har du styr på din skilsmisseidentitet – altså at gå fra en vi-identitet til en jeg-identitet? Du vil med denne opgave lære hvordan du får ændret fokus fra at have været “Vi” til at tænke mere som “Jeg”.
Du bliver ført igennem forskellige opgaver, som vil få dig til at blive “tvunget” til at tænke anderledes end du plejer, fordi at et nyt liv venter forude.

 

Du skal skilles. Der er ingen vej tilbage, og magtesløsheden og usikkerheden er måske en anelse overvældende for dig lige nu. Du skal til at starte et helt nyt kapitel i dit liv, og du er ikke længere en del af et par, og går derfor fra ”vi-identitet” til ”jeg-identitet”.

 

Det kan skabe noget af en identitetskrise, hvis ikke du er opmærksom på overgangen, for hvem er du nu? Med hvilke øjne skal du se på dig selv? Som single? Som enlig forælder? Som ex-partner? Eller som dig? …..men hvem er du?

 

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her