Skilsmisseraad.dk er en del af coaching virksomheden House of Coaching.

Skilsmisseraad.dk er Danmarks største online samling af viden, opgaver, skilsmisseskabeloner, tests og rådgivningsmuligheder for dig, , der har brug for rådgivning om skilsmisse, går i overvejelser omkring skilsmisse, eller er blevet skilt og har brug for hjælp til at komme videre.

Skilsmisseråd

Du kan finde alle de nødvendige skilsmisseråd, læse om hvordan du håndterer børnene, dialogen med din partner, omgivelserne, økonomien, dine egne følelser og meget andet.

Rådgivning

Du har også mulighed for at bestille parterapi, personlig rådgivning, advokatbistand eller I kan bestille hjælp til at indgå alle de nødvendige skilsmisseaftaler hos en skilsmisserådgiver.

Skilsmisseskabeloner

I forbindelse med en skilsmisse skal der indgås bodelingsoverenskomst og aftaler vedrørende børnene. Som medlem kan du downloade alle nødvendige skabeloner, eller du kan købe dem direkte i shoppen.

Viden til børn, forældre og øvrige pårørende

Skilsmisseraad.dk hjælper ligeledes børnene, forældre, søskende og nærmeste venner, som også rammes af skilsmissen. Skilsmisseraad.dk belyser en række spørgsmål og åbner mulighed for at benytte sig af en række forskellige konsultationer, chatfunktioner, opgaver og skabeloner, hvad enten man er forældre, søskende eller nærmeste venner.