Spøger skilsmissetankerne? Er du totalt fokuseret på alt det negative, på hans (eller hendes!) mangler, på alt det, du IKKE får i dit parforhold?

 

Er du bevidst om, hvor meget dine tanker påvirker dine handlinger?

 

Jo mere fokuseret du er på, hvad din partner ikke gør, eller gør forkert jo mere trækker du dig fra ham (eller hende!), jo flere negative tanker får du og jo mindre gør du for, at få det parforhold du drømmer om!

 

Vil du gøre en forskel for dit parforhold?
Vil du undgå skilsmissen?

 

Så er det nu du skal handle. Brug sommerferien på at gøre en forskel. Læs bogen “Elsk ham igen” eller måske Fifty Shade of Grey, for at se, hvordan det kan stimulere din lyst til din partner! Og nej, det nytter ikke noget at sige, at hvis bare han var lidt mere hjemme, hjalp lidt mere til, var lidt mere interesseret i familien, dine tanker osv. osv. så ville du stensikkert også være mere glad, have mere lyst til sex, tage mere initiativ osv.

 

Hvis du siger sådan, ja så gør din partner det måske også og så kan I sidde der og vente på hinanden.

 

Beslut dig for at gå forrest. Gør dit til, at du får det parforhold du drømmer om – og dermed dit til, at du undgår skilsmissen.

 

Form dine tanker, fokuser på det positive, husk på at din partner selvfølgelig ikke er fuldendt, for det er der ingen der er).

 

Sommerferien står lige for døren, og når sommerferien er slut starter højsæsonen for skilsmisser. Hvorfor? Fordi alt for mange lige nu går og venter på at “få sommerferien overstået” eller håber på, at sommerferien gør forskellen. Når bare der bliver lidt mere tid, alle de praktiske opgaver, madpakker m.v. kan lægges lidt på hylden, så bliver der overskud til at være noget for hinanden og mærke kærligheden.

 

Sommerferien redder ikke noget! At sommerferien gør noget i sig selv er direkte forkert. Der skal kæmpes, der skal tales, der skal fokuseres positivt, og hvad er mere oplagt, end at bruge ferien på det.

 

Vil du lære at elske ham (eller hende!) igen?

 

KØB INGRID ANN WATSONS BOG “ELSK HAM IGEN” OG FÅ VIDEN OG VÆRKTØJER TIL KÆRLIGHEDEN.

 

Ingrid Ann signerer den inden afsendelsen.

 

“Elsk ham igen” er til dig, der måske tænker på at gå – men allerhelst vil blive i dit parforhold. Den er også til dig, der savner alt det dejlige, I havde sammen engang – og gerne vil have det tilbage.

 

KØB BOGEN HER