Har du egentlig mere eller mindre taget din beslutning om skilsmisse, men synes ikke du kan sige det her lige inden sommerferien? Eller har din partner fortalt dig, at han eller hun tvivler på jeres ægteskab? Har I besluttet jer for, at vente til efter sommerferien?

 

Har du / I kæmpet nok? Er du stadig lidt i tvivl? Håber du inderst inde (lige som rigtig mange andre lige nu!), at sommerferien gør en forskel for dit ægteskab, så du undgår skilsmissen?

 

Det bliver et mareridt at komme på sommerferie sammen med din partner, med mindre du beslutter dig for at have nogle værktøjer og en klar målsætning med i baglommen, så du virkelig kæmper for ægteskabet i den periode, hvor I har besluttet jer for at være sammen.

 

Lav en plan! Sæt dig nogle mål for, hvad DU vil gøre for, at I kommer tættere på hinanden igen! Brug tiden fornuftigt!

 

Er beslutningen om en skilsmissetaget, men har I besluttet jer for at holde sommerferie sammen – måske for børnenes skyld – så lad være! Du læste rigtigt før, det bliver et mareridt for jer begge to, hvis I holder fast i beslutningen om en fælles sommerferie. Alle børn der bliver spurgt om, hvordan den sidste ferie med mor og far var (hvis beslutningen var taget) siger, at det ikke var rart!

 

Hvis I skal sidde i et sommerhus, eller hvis I skal sydpå, så har I ikke engang en masse praktiske gøremål I kan bruge tiden på – nej, I har kun én mulighed, og det er at være sammen meget intenst! Det er ikke i nogens interesse, hvor svært det end lyder lige nu, at droppe den planlagte fælles ferie.

 

I stedet for at komme totalt slidte, trætte og frustrerede hjem fra en sommerferie, så sig sandheden og hold ferien hver for sig.

 

Vil du holde fast i den fælles sommerferie så drop den “endelige beslutning” og kæmp! Beslut dig for, at tiden skal bruges fornuftigt. Beslut dig for, at du vil gøre ALT, hvad du kan, at I får det godt igen.