Kan man blive 100% afklaret om skilsmisse.

Det spørgsmål får vi ofte. Svaret må være både ja og nej. Ja det er muligt at blive 100% afklaret omkring følelserne og forholdet imellem dig og din eks, men sorgen over at have en splittet familie, forsvinder nok aldrig helt.

 

Du tænker måske at det er frygteligt, aldrig at blive HELT afklaret, men det handler mere om at kunne respektere og acceptere, at en snert af sorg altid vil være en del af dig, og at det er ok, at den er der.

 

Du bør i stedet for bruge din tid og energi på at få bearbejdet sorgen så godt, at du kan leve med den, og at du slutter frem med den. Hvis du gør det, vil du opleve, at sorgen ikke fylder for meget inde i dig, og dermed kan du bruge tid på andre, og mere sjove ting, og komme videre med livet som det skal leves.

 

Hvis du har svært ved at blive afklaret i forhold til din eks, kan du:

  • Lave en positiv og negativ liste over jeres forhold, da I var sammen.
  • Være ærlig over for dig selv: Ville du kunne fortsætte i jeres forhold resten af dit liv, hvis det skulle fortsætte på den måde, som jeres forhold havde udviklet sig til, til sidst?
  • Accepter, hvis din partner ikke længere havde de rigtige følelser for dig.
  • Overveje hvad der er bedst for dine børn: Bo sammen med nogle forældre der mistrives, eller have nogle forældre der bor hver for sig, og som blomstrer og trives.
  • Se på jeres forhold som en afsluttet del af dit liv, hvor du lærte en masse om dig selv og om det at være i et parforhold, og de erfaringer kan du nu bringe med dig ind i et nyt kommende forhold.
  • Se fremad, og koncentrer dig om alt det gode dit liv også byder på, og tænk positivt.

 

Sådan bliver du 100% afklaret om din skilsmisse

Ved at ændre lidt i din tankegang, er det faktisk muligt at blive 100% afklaret i forhold til din eks, og for at være helt ærlig: Hvorfor skal du bruge en masse tid på noget, som er sket, i stedet for at bruge tid på noget, der er langt mere vigtigt, så som din fremtid?

 

Hvis du vil videre med dit liv, og skabe dig den fremtid som du drømmer om, er det vigtigt at du bliver afklaret i forhold til din skilsmisse. Derfor er det så vigtigt at få bearbejdet og parkeret din sorg og skuffelse det rette sted. Først derefter kan du koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig – nemlig din fremtid.