Det et vigtigt at bevare sin egen identitet selvom man lever i et parforhold. Samtidig er det også ens identitet der kommer på prøve, når man overvejer eller skal gennem en skilsmisse.

 

Som medlem kan du læse meget mere om identitet, finde konkrete opgaver og værktøjer du kan arbejde med for at finde din identitet og udbygge dit selvværd og din selvtillid.

Hvem er man, når man lever i et parforhold? Hvem er man sammen med ens partner? Hvordan vil man gerne leve livet enten i parforholdet, eller alene efter en skilsmisse? Er det muligt at bevare ens identitet, hvis man bliver sammen med sin partner? Er det nødvendigt med en skilsmisse for at finde tilbage til sig selv og sin egen identitet? Det er helt naturlige spørgsmål når man har levet sammen med ens partner gennem mange år, eller når man har så store problemer i parforholdet, at man overvejer skilsmisse.

 

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her