Gennem længere tid har I måske arbejdet i en forkert retning i forhold til jeres parforhold, og det har givet jer problemer i parforholdet. Måske er det ubevidst, men tingene har taget en drejning, som har givet jer problemer. For at ændre vaner og mønstre i jeres parforhold kræver det stor opmærksomhed, velvilje, hårdt arbejde og fravalg af andre ting. Sæt fokus på aftaler og handlinger i parforholdet, for at undgå skilsmisse.

 

Går I skævt af hinanden fordi I ikke har klare aftaler i parforholdet? Glemmer I at handle på de ting i aftaler? I skal stoppe op og ændre de vaner I har fået oparbejdet, og som er med til at skabe problemerne i parforholdet. I skal kæmpe jer væk fra overvejelser om skilsmisse ved at ændre vaner.

 

Vaner kan kun ændres ved at indføre nye vaner og arbejde med de nye vaner igen og igen. Vaner ændres ikke over hverken en eller to uger, og det er naturligt at få et tilbagefald.

 

Som medlem får du konkrete værktøjer og skabeloner til, hvordan I laver en handlingsplan.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her