Test dit parforhold

Det er altid gavnligt at “tage temperaturen” på dit parforhold. Test dit pafrohold og tag udgangspunkt i nedenstående test, når du ønsker at udvikle og sætte fokus på dit parforhold.

 

Test dit parforhold her:

Parforholdstest

 

Du kan enten alene eller sammen med din partner, have stor gavn af at arbejde med videre med en værdiafklaringsproces. Værdier er de ting/de områder i livet der er vigtige for dig, eksempelvis kærlighed, karriere, økonomisk uafhængighed m.v. Værdierne styrer vores liv, uanset om vi er bevidste om det eller ej.

 

Gennem 19 opgaver i værdiafklaringsprocessen får du sat fokus på dit liv. Du får vished om, hvilke værdier der er vigtige for dig, og hvorfor. Med denne vished bliver det nemmere for dig, at danne de rammer der skal til, for at få opfyldt dine værdier.

 

Det bliver nemmere for dig, at tage beslutninger om, hvad der er rigtigt eller forkert for dig i givne situationer. Du får fokus på, om de værdier der er vigtige for dig, allerede er i dit liv i dag, i tilstrækkelig grad, eller om noget skal justeres og have mere opmærksomhed.

 

Er det en svær proces, så kan du med stor fordel få hjælp til at gennemføre værdiafklaringsprocessen hos en professionel coach. Bestil en værdiafklaringsproces her.

Som medlem får du blandt andet adgang til værdiafklaringsprocessen, tests og andre omgaver omkring parforhold og personlig udvikling. Se mere her.