Værdier er de ting, som virkelig betyder noget for os her i livet. Værdier er eksempelvis kærlighed, familie, karriere, økonomi og sundhed. Har du nogensinde talt med din partner om, hvilke fælles værdier I har i parforholdet?

 

Har du overvejet, hvilke værdier, der er de vigtigste for dig? Eller tror du blot, at du ved hvilke værdier I har, uden at I har talt om det.

Mange mennesker har slet ikke forholdt sig til deres egne værdier. Ikke forholdt sig til sammen med sin partner, hvilke fælles værdier der lægges vægt på i parforholdet.

 

Har du lyst til at styrke dine holdninger til dig selv? Styrke dit parforhold og jeres relationer til hinanden? Til at kæmpe for et godt og livslangt parforhold? Eller til at genetablere det gode parforhold I havde engang? Så arbejd bevidst med afklaring af egne og fælles værdier.

 

Som medlem får du adgang til tekst om blandt andet, konsekvenserne af forskelligt værdigrundlag, manglende kommunikation i forhold til værdier og viden om, hvorfor man udvikler sig i hver sin retning. Ikke mindst får du adgang til øvelser og fokuspunkter der kan være med til at udvikle dit parforhold eller være afklarende i forhold til, om du skal fortsætte i parforholdet.

 

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her