Parforhold skal have næring og en vigtig del er at skabe nærhed og sex. Din partner skal mærke følelsen af nærvær og omsorg for at bevare interessen for dig, og for at I bevarer et godt parforhold og undgår de store problemer i parforholdet, som kan skabe overvejelser om skilsmisse. I har så mange muligheder for venskaber og nære relationer i jeres omgivelser og det, som I skal have i jeres parforhold er det, I ikke kan have med andre. Altså nærhed, kærlighed, sex og omsorg. Vær opmærksom på, at det er det der skal binde jer sammen for resten af livet og derfor skal parforholdet have næring undervejs.

Når der er problemer i et parforhold er sexlivet ofte gået i stå. Der kan være lang vej fra, at I er enige om, at I vil hinanden, til at sexlivet fungerer. I må ikke have en forventning om, at I er klar til det hele med det samme.

 

Som medlem kan du blandt andet læse om vigtigheden af, at acceptere hinandens behov, om relationer udenfor ægteskab – utroskab! – og ikke mindst om konsekvenserne af et parforhold uden nærhed og sex.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her