Usikker på skilsmisse?

Er du fyldt til randen med skilsmisseovervejelser, og har du svært ved at tage beslutningen om skilsmisse. Der er så mange usikre faktorer der spiller ind på beslutningen om skilsmisse, og ofte er beslutningen om skilsmisse år undervejs.

 

Nogle dage vil du være overbevist om, at det rigtige er at blive sammen med din partner. Andre dage vil du være afklaret om, at en skilsmisse er den eneste løsning for dig. At være usikker på skilsmisse betyder, at du den ene dag siger til dig selv, at du vil skilles, den næste dag taler fornuften til dig, og du fortæller dig selv, hvorfor det er helt rigtigt at blive i dit ægteskab.

 

De færreste har erfaring med skilsmisse, og usikkerheden omkring, hvad der venter forude i forbindelse med en skilsmisse, gør ikke beslutningen om skilsmisse nemmere.

 

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her