Se dit liv i et nyt perspektiv.

Tiden efter, at du er blevet forladt, kan nemt komme til at virke meget kaotisk. Du så det ikke komme, og pludselig står du der uden en livspartner, bedste ven og elsker.

 

Væk er jeres fælles fremtidsdrømme. Væk er trygheden. Væk er fællesskabet, og væk er kærligheden.

 

Du tænker måske, at livet slutter her. Men det gør det ikke.

 

Du kan sagtens få et godt liv, selvom din partner har forladt dig. Du tror måske, at du er blevet forladt, fordi du ikke er noget værd, at du ikke er værd at elske eller at holde af.

 

Det er ikke korrekt!

 

Ja, du er blevet forladt, men det er ikke ensbetydende med, at du intet er værd. Grunden er, at det ikke var meningen, at I skulle blive gamle sammen. I skal blive lykkelige hver for sig i stedet for. Se på situationen som en mulighed for fornyelse og forandring i stedet for som et nederlag – for du kan ikke ændre situationen alligevel.

 

Du tænker måske, at du slet ikke har lyst til hverken fornyelse eller forandring, men hellere vil have at alt var ved det gamle. Her er det, at du skal vågne op og se realiteterne i øjnene: Det bliver ALDRIG, som det var. Uanset om I så fandt sammen igen eller ej.

 

Du bliver nødt til at erkende, at vi somme tider skal ruskes lidt i vores grundvold for at vågne op, så vi kan mærke, at vi lever. At være i et parforhold, hvor tingene er som leverpostej, og alting var som i går og i forgårs og som for fire år siden, er IKKE sundt for hverken krop eller sjæl. Det samme gælder et forhold, hvor der er konflikt efter konflikt uden hensyntagen eller rummelighed.

 

Du bliver nødt til at erkende, at det bare ikke skulle være jer, og at det derfor er bedre, at I fortsætter jeres liv hver for sig.

 

Så på med ja-hatten og arbejdshandskerne, så du kan komme i gang med at få det gode liv, som du har fortjent. For det kræver hårdt arbejde og viljestyrke at komme ud på den anden side af den sorg, som det at blive forladt giver. Det hårde arbejde giver dog bonus.