Når du har været igennem en skilsmisse, har du lært at du skal passe på dig selv. Hvis du er den, der er blevet forladt, er du endnu mere opmærksom på vigtigheden af at være varsom med, at dine følelser kan komme i klemme.

 

Du føler måske at du er ved at være klar til at møde en ny partner, men hver gang du møder en potentiel vinder af titlen som din nye kæreste, kan du mærke, at du ikke giver dig selv 100%.

 

Du har svært ved at forstå, hvorfor du reagerer sådan gang på gang, for dem du har mødt, har der ikke været noget i vejen med, men lige så snart at der er fundet vej mod dit hjerte, har du lukket det i, og trukket dig.

 

Grunden til at du trækker dig, og du måske endda føler at du ikke kan ”trække vejret” i dit nye forhold, kan være angsten for at blive såret endnu en gang. Det er din måde at beskytte dig selv og dit hjerte på. Du kan ikke åbne dig helt op, og byde forelskelsen, kærligheden og fortroligheden velkommen, før du har lagt angsten for at blive forladt igen fra dig.

 

Du skal se i øjnene, at du aldrig kan få nogle garantier. Du kan ikke undgå at blive såret nogensinde igen. Hvordan vil det være, hvis du aldrig tør åbne for dit hjerte igen? Har du så ladet din skilsmisse overtage resten af dit liv, og levet i evig sorg?

 

Måske du endda lader gode forhold ryge fløjten, fordi angsten får at blive såret er for stor. Det er rigtig ærgerligt, og hvis du ikke får gjort op med din angst, vil du gang på gang ryge i samme rille, når du møder en potentiel kæreste.

 

Når det begynder at udvikle sig, bliver du bange for at blive såret og du trækker dig, og således kan du starte forfra igen og igen, uden helt at vide, hvorfor du ikke kan få en kæreste. Du begynder muligvis at analysere på, hvad der er galt med dig, siden du ikke kan finde en ny partner, og den ene bekymring tager den anden.

 

Som medlem kan du læse om, hvordan angsten viser sig, og ikke mindst lære, hvordan du bliver klar til en ny kæreste og nyder processen hen til den “sikre” tilværelse i et parforhold.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her