Tanken om at skulle møde din eks’ nye kæreste kan virke akavet og endda lidt skræmmende. Denne fremmede person skal du lukke mere eller mindre ind i dit og børnenes liv, selvom du ikke har bedt om det. Du har måske endda en rest af sorg eller vrede over din og din eks’ skilsmisse, og kan føle det som om den nye kæreste nu kommer og splitter jer endnu mere og ødelægger mere end vedkommende gavner.

 

Det er helt forståetligt hvis du tænker sådan. Det er de færreste som kan lægge alt bag sig, og glemme alt hvad der er sket, men giv din eks’ nye kæreste en chance. Han / hun har ikke været en del af din og din eks’ fortid. Han/hun kender ikke til de følelser der stadig måtte være mellem jer. Din eks’ nye kæreste kommer udefra med kærlighed til din eks og en vilje til at få et forhold op at køre som både involverer din eks, dine børn og faktisk også dig.

Som medlem kan du læse resten af teksten om at møde den nye kæreste.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her