Nogle gange kan det være det eneste rigtige at få professionel hjælp til at håndtere jeres parforholdsproblemer. Hjælp til at se problemer udefra og til at få nogle redskaber, som kan gøre en forskel i dagligdagen og få jer ud af de negative mønstre I er havnet i.

Skilsmisseraad.dk har forskellige former for coaching, terapi og advokathjælp.

Advokatbistand via E-mail:
Advokatbistand via mail betyder, at du skriver dine spørgsmål til advokaten og får svar indenfor 24 timer direkte i din indbakke.

Advokatbistand via telefon:
Rådgivning via telefon består af en telefonisk samtale med advokaten. Når du har købt en tele-konsultation vil du blive kontaktet, med henblik på at finde et tidspunkt for konsultationens gennemførelse.

Personligt møde og parterapi:
Du eller I har også mulighed for at bestille en personlig konsultation. Når du / I har købt en konsultation vil du / I blive kontaktet, med henblik på at finde et tidspunkt for konsultationens gennemførelse, som foregår i Nærum nord for København.

BESTIL RÅDGIVNING HER

Debat med ligestillede:
Nogle gange kan det være gavnligt at føre en dialog med ligestillede. Personer som ikke er følelsesmæssigt involveret i din egen situation, men kender til de tanker og følelser du har.