Der sker sommetider det, når der kommer en ny kæreste ind i et brudt forhold, at der bliver skabt en uligevægt som slet ikke gavner det forhold imellem de to eks’er.

 

Når det sker, er det vigtigt at kunne holde tungen lige i munden, og ikke at lade følelserne løbe af med sig, men i stedet prøver at opretholde samarbejdet med eks’en med det mest nødvendige, og vælger dine kampe med omhu.

 

Hvis du i stedet lader dig gå på af en iriterrende ny kæreste, er det benzin på bålet og den sikre vej mod et dårligt fungerende samarbejde med din eks.

 

I stedet for at lade dig påvirke af de konflikter som den nye kæreste skaber, så læg følelserne på hylden, træk vejret helt ned i maven og:

  • tro på at det du gør, er det rigtige i forhold til det samarbejde du prøver at få til at køre sammen med din eks, selvom den nye kæreste prøver på at ødelægge det.
  • overvej hvad du kan gøre for at mindske anledningerne til konflikterne.
  • tal med din eks om problemet.
  • prøv om du kan finde årsagen til at eks’ens nye kæreste har behov for at skabe konflikter med dig og se om du kan løse dem i samråd med din eks.
  • glæd dig over at du ikke er den der har behov for at skabe konflikterne, og bevar roen.

Som medlem kan du læse resten af teksten om når den nye kæreste skaber konflikter.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her