Når din eks får en ny partner og begynder et nyt familieliv hvor du ikke er involveret, kan det være noget af en kamel at skulle sluge.

 

Du skal erkende at det er definitivt slut. Selvom du ikke længere har kærestefølelser over for din eks, kan det alligevel være rigtig svært at erkende at det aldrig bliver som før.
Dine børn skal til at forholde sig til en ny ’bonus-mor’ eller ’bonus-far’, og hvis du endnu ikke selv har fundet en ny partner, kan det blive noget af en udfordring.

 

Der kommer en ny person ind i dit liv som du ikke selv har bedt om at skulle være der. En person som skal have et forhold til dine børn og din eks. Det er ikke sikkert at føler du er klar til at rumme den opgave, men det er desværre ikke din afgørelse. Du må følge med og gøre det så godt du kan. For dine børns skyld, men så sandelig også for din egen skyld.

Som medlem kan du læse resten af teksten om den endelige afslutning

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her