Kære ekspert

Jeg står et sted hvor jeg bare ikke ved om jeg skal blive skilt. Min mand har været mig utro med en på arbejdet gennem længere tid og jeg har lige fundet ud af det.

 

Det er rædselsfuldt og jeg er sååå vred og ked af det. Hvor kunne han, vi har børn og et liv. Hvorfor gør han det, skal jeg blive skilt? Jeg tror ikke jeg kan komme mig over det og tilgive ham.

 

Jeg har mest lyst til, at smide ham ud, så kan han skrubbe over til hende den…..

 

Hjælp, jeg ved hverken ind eller ud her.

Mvh
Birgitte

 

Svar:

 

Kære Birgitte

Åh, hvor kan jeg godt forstå at du er vred og måske i virkeligheden under vreden meget ked af det og såret? Jeg ved, at det ville jeg være.

 

Det er mega tarveligt at være kærester på arbejdet, uden at hende/han derhjemme får en chance for at være med i kampen om ens elskedes kærlighed, det er ikke okay.

 

Jeg kan forstå at du er forvirret og måske du bliver mere forvirret når nu jeg siger hvad jeg mener. Husk, dette er kun min mening ikke nødvendigvis din vej ud af problemstillingen.

 

Først vil jeg høre om du elsker ham? Under vreden og ked af det heden, elsker du ham så stadig? Hvis nej er det bare at komme i gang. Hent papirerne på nettet og få dem underskrevet og kom i gang. Ud af det forhold og videre i livet. Glæd dig over, at din mand var lusket nok til, at du kunne få chancen for at komme ud og væk. Måske dine børn også er bedre tjent med det?

 

Men hvis en lille stemme indeni siger, at du stadig elsker ham så, ja så skal du ikke smide ham ud. Uanset hvad skal du ikke smide ham ud for det eneste der sker, er, at han går til hende den anden. Og vil du ligefrem forære din mand væk? Er det ikke nok at hun allerede uretmæssigt har taget en del? Skal hun have det hele? Hvad tror, at du dine børn ville vælge?

 

Hvad tænker du når jeg siger, at rigtig mange par kan komme videre og lære at stole på hinanden igen – også ved længerevarende utroskab. Hvad tænker og føler du når jeg siger det? Kunne du tænke dig det?

 

Så spørgsmål 1 og 2 er:

  • Elsker du ham stadig?
  • Elsker han stadig dig?

Når du/I har svaret ærligt på disse to spørgsmål, ved du mere.

De bedste hilsner
Ingrid Ann Watson