Er det vigtigt at samarbejde med din eks’ nye kæreste?

 

På et eller andet plan bør du samarbejde, men det har en hel del at sige om du og din eks har små eller store børn sammen.

 

Hvis børnene er små, er der en hel del praktisk omkring tøj, afhentning i daginstitutioner, arrangementer, konflikter osv. Hvorimod hvis børnene er store, er behovet for et samarbejde ikke så stort eller nærmest fraværende.

 

Du bør altid samarbejde med eks’ens nye kæreste på en eller anden måde, når det gælder børnene. Om det så kun betyder at du er imødekommende og venlig over for vedkommende når I mødes eller børnene snakker om ham/hende, eller om det bliver et større samarbejde, er op til jer begge.

 

Du bør ikke nødvendigvis samarbejde med eks’ens nye kæreste om andre ting, end det der omhandler børnene. De er jo de eneste der binder dig og din eks sammen, og som den nye kæreste også er blevet en del af. Ud over det, er der ikke noget der kræves samarbejde omkring.


Som medlem kan du læse resten af teksten om du bør samarbejde med eks’ens nye kæreste eller ej

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her