Har du svært ved at håndtere din situation, eller dele af den, og har brug for hjælp til at komme videre? Eller har du brug for et enkelt godt råd, eller en konkret vejledning? Vi giver dig, her på sitet, flere forskellige muligheder for personlig rådgivning.

 

Rådgivning via E-mail:
Rådgivning via mail betyder, at du skriver til en af personerne i ekspertpanelet omkring dine udfordringer. Indenfor 24 timer vil du modtage et svar direkte i din indbakke. Prisen for en E-konsultation varierer afhængig af om du er medlem eller ej – og hvilket medlemskab du har. Se priser her.

 

Rådgivning via telefon:
Rådgivning via telefon består af en telefonisk rådgivning på 45 minutter. Når du har købt en tele-konsultation vil du blive kontaktet, med henblik på at finde et tidspunkt for konsultationens gennemførelse. Se priser her.

 

Rådgivning via skype:
Rådgivning via skype består af 45 minutters rådgivning via programmet skype, hvor du taler med – og kan se – rådgiveren via computeren . Når du har købt en konsultation vil du blive kontaktet, med henblik på at finde et tidspunkt for konsultationens gennemførelse. Se priser her.

 

Personligt møde:
Du har også mulighed for at bestille en personlig konsultation hos personerne i vores ekspertpanel. Personlige konsultationer bestilles direkte hos den, du ønsker konsultation hos. Kontaktoplysningerne findes her

 

Debat med ligestillede:
Nogle gange kan det være gavnligt at føre en dialog med ligestillede. Personer som ikke er følelsesmæssigt involveret i din egen situation, men kender til de tanker og følelser du har.

 

Som medlem har du mulighed for at deltage i et lukket debatforum, hvilket vil sige at du kan skrive med andre medlemmer, uden at dialogen er offentlig tilgængelig for andre end medlemmer af skilsmisseraad.dk

 

Gå direkte til webshoppen her