Orientering arbejdsplads og kolleger??

Der er stor forskel på, hvor stort et behov mennesker har for at tale om sig selv, familie, problemer i privatlivet osv. Måske forsøger du at holde facaden og skjule skilsmissen overfor dine arbejdsrelationer, men de vil opdage, at noget er galt. Uanset om du har et stort behov for at tale om situationen, eller om du tror, at du kan bevare facaden, så læg en strategi for, hvornår, hvordan og hvor meget du vil orientere.

 

Det kan være en fordel at orientere din chef og eventuelt nærmeste kolleger om din skilsmisse på et tidligt tidspunkt. De fleste vil have forståelse for, at du befinder dig i en svær situation, og derfor vil du have mulighed for fleksibilitet og forståelse i en periode, hvor skilsmisseaftaler skal indgås og følelserne er i kog. Accepter, at du i en kortere eller længere periode ikke kan levere 100 % optimal arbejdskraft, og lav eventuelt en aftale med din chef om, hvordan din fleksibilitet ser ud, så du undgår at føle dig utilstrækkelig på dit arbejde, samtidig med at du er i krise over din skilsmisse.

 

For dine arbejdsrelationer er din skilsmissekrise langt hurtigere glemt, end du forventer.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her