Undgå skilsmisse

Hvis du lige nu kæmper for at undgå skilsmisse, så er der så mange modstridende tanker og følelser i dig, som gør det til en virkelig svær beslutning.

 

Den ene dag vil du virkelig gerne kæmpe, mens du den næste dag nærmest ikke kan se nogen anden udvej end at fortælle din partner, at du vil skilles.

 

Du håber inderligt at der sker noget, som gør at du mærker kærligheden til din partner igen, men samtidig har du svært ved selv at gøre noget for at få kærligheden til at blomstre, for din partner må heller ikke tro for meget på parforholdet, hvis du alligevel om kort tid vil fortælle, at du vil skilles.

 

Det andet øjeblik beregner du på økonomien, hvis I skal skilles, eller kigger dig omkring efter boligmuligheder.

 

Hvis du inderst inde ved, at du lige nu ikke er klar til at tage den endelig beslutning om en skilsmisse, så KÆMP! Kæmp alt det bedste du har lært for at genfinde kærligheden og følelserne for din partner. Det samme gælder, hvis det er din partner der har bragt overvejelser om skilsmisse op – du kan alligevel gøre dit til at undgå skilsmisse.

Parterapi

Måske kan det hjælpe jer at gå i parterapi og få løst de udfordringer I har. Parterapi kan hjælpe jer med at få ryddet misforståelse af vejen, I kan lære at kommunikere bedre, så i indgår at gå skævt af hinanden, og ikke kan få en fælles forståelse af hinandens tanker, følelser og behov og på den måde få genopbygget kærligheden til hinanden.

Ja det er svært, men som medlem får du viden om, hvordan du bedst gør det.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her