Uanset, hvem der har taget beslutningen om skilsmisse, så er det en sorgproces, at kernefamilien ikke kunne fungere. Familien er i oprør. Følelsen af fiasko vil være stor. Uvisheden om fremtiden fylder. Der er mange uafklarede problemstillinger, der skal tages hånd om samtidig med, at følelserne er i oprør.

 

Du er måske også påvirket af situationen. Du ved måske ikke, hvordan du bedst kan hjælpe. Du reagerer måske ved at være sur på de to parter, fordi de ødelægger et godt venskab / en god relation. De ødelægger din illusion om en lykkelig kernefamilie. Måske har du vidst, at der var problemer i parforholdet og har talt med den ene eller begge parter om problemstillingen længe. Måske har du været helt ukendt med, at der var problemer og beslutningen kommer derfor som en overraskelse for dig.

 

Samtidig med, at du selv er påvirket af situationen, skal du finde ud af, hvordan du bedst muligt kan hjælpe.

Som medlem kan du læse meget mere om de usikre faktorer for fremtiden, om at tage beslutningen om skilsmisse og meget andet.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her