Hvordan tackles gode råd om skilsmisse?

Der vil komme mange velmenende råd fra familie og venner i forbindelse med din skilsmisse. Det kan handle om alt lige fra forslag om parterapi, historier om, hvordan andre har reddet deres ægteskab ved at tage en uge på ferie og genfinde hinanden. Det kan også være økonomiske råd, forslag til advokatbistand, historier om, hvordan andre blev ødelagt af skilsmisser, hvordan børn har reageret, gode historier om, hvordan man kan redde sit ægteskab, hvordan man bare skal leve videre i et dårligt ægteskab osv.

 

Det er svært, ikke at blive påvirket af de mange råd, men hvordan tackles de gode råd om skilsmissen. For at stå rådene igennem og holde fast i beslutningen er det gavnligt, at du har helt styr på hvorfor du har truffet beslutningen. Se afklaringsværktøjerne under punktet Parforhold i Krise / personlige overvejelser.

 

Du vil måske høre flere sige, at de kan henvise dig til “Danmarks førende skilsmisseadvokat”. Vær dog opmærksom på, at vi ofte hører folk sige lige netop at de er i kontakt med “Danmarks førende skilsmisseadvokat”, men sjovt nok har denne advokat sjældent samme navn. Hvem bestemmer, hvad Danmarks dygtigste advokat indeholder. Er det en der hurtigt får indgået rimelige aftaler? Er det en der vinder alt, hvad vindes kan? Er det en der lader tiden gå?

 

Dette er et godt billede af, at hver enkelt person danner sig sine egne holdninger ud fra egne eller andres erfaringer, og det gælder ikke bare indenfor skilsmisseadvokat, men også indenfor alt andet om, hvordan en skilsmisse bør tackles.


Som medlem får du blandt andet konkrete forslag til, hvordan du kan sige fra overfor de gode råd og på, hvordan du kan holde fast i din beslutning, når det hele bliver svært.

 

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her